FLEXO Arquitectura

House . Puntiró


FLEXO Arquitectura . photos: © José Hevia

In a plot of 15000m2 in extensive residential area, with strong slope from the street to the south and to the good views, we were asked to design a single family residence with a reduced budget.










The house is situated in the upper part of the plot, next to the access, freeing the most intact forest in the area and open to the view. It forms a compact volume oriented northsouth providing cross ventilation and maximum sunlight. The implementation uses the slope of the plot to place a semibasement ground floor where a recreational outside area is related to the pool, bedrooms and multipurpose room for guests, placing on the first floor, the housing area for the habitual users.


1 comentarios :

22 de febrero de 2013, 10:28 Anónimo dijo...

Qué desastres habrán sucedido en el interior?

Publicar un comentario en la entrada