nord

Destiny Church . Glasgow


nord . + HIC*

At Destiny Church the primary issue was an existing 1970’s build side annex which was in a poor state of repair and detracted from the character of the church.






Internally the limited budget was used strategically to re-line the existing spaces rather than entirely refurbish them. Consequently an Oak lining board (to reflect the character of the existing church interior) is added to the internal spaces as a discrete layer allowing the existing space to be clearly read against the new insertion.

Externally a similar approach is adopted. Black cement cladding panels wrap the existing annex structure blocking off all existing windows and allowing the new illuminated entrance way to be clearly identified. This entrance is used as the primary access to the church and developing a strategy to clarify circulation and entrance was paramount to the scheme.


0 comentarios :

Publicar un comentario en la entrada