Paulo David

Arts Centre - Casa Das Mudas . Vale dos Amores . Calheta


Paulo David . photos: © FG + SG Fernando Guerra . + archdaily

Two spatial characteristics stand out in the way they are worked and constructed. The exhibition rooms, of varying dimensions to allow greater amplitude of use, and which occur in series, reducing their design to the minimum, camouflaging all the technical infrastructure, in a way that the work of art is the core element of the visit. In opposition the auditorium presents a detailed and affirmative design in order to provide maximum value as a space for shows and to allow a wide variety of programming. Confronted with creating an Arts Centre, in the intensity of a rural landscape, with the insular and ancestral wish to observe the sea, this building was designed.
































0 comentarios :

Publicar un comentario en la entrada